Bijzondere gelegenheden

Feesten & Partijen

Bij Hotel Pauw begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom bieden wij maatwerkoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu een bruiloft, een verjaardagsfeest, een intieme vergadering, een zakelijk seminar of een groot feest plant, wij hebben de juiste ruimte en voorzieningen om aan uw eisen te voldoen. Onze zaal is stijlvol en comfortabel ingericht en biedt de nieuwste technologische apparatuur om ervoor te zorgen dat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Naast onze fantastische centrale locatie en uitstekende voorzieningen, biedt Hotel Pauw ook een uitzonderlijke service. Onze toegewijde en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat elk detail van uw evenement zorgvuldig wordt gepland en uitgevoerd, van de catering tot de decoratie en alles daartussenin. U kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best zullen doen om ervoor te zorgen dat uw evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor u en uw gasten.

Kies voor Hotel Pauw als uw locatie voor uw volgende feest en laat ons u helpen om uw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze evenementruimtes, diensten en tarieven.

Interesse?

Vul ons contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!