Ontbijt, lunch, diner, borrel & cocktails

Streetfood Bar

Pauw pronkt! Laat jezelf zien in de spetterende entourage van Hotel Pauw. Voor early birds en night owls, van ontbijt tot overnachten, Pauw bruist dag en nacht. Geniet van de lekkere beats terwijl je proeft van het lekkere streetfood, of je cocktail zoals de signature Pearly Peacock of Gin-Tonic.
Ochtendje uitbrakken? Net wezen shoppen? Ontsnappen aan de waan van de dag? In het pompende hart van de stad vind je Pauw als uitvalsbasis. Om bij te komen, of om op te starten. We’ve got you covered!

Tijdens de lunch kan je genieten van heerlijke lunchgerechten (zie menukaart) en tijdens de avond bestel je verschillende soorten streetfood. Onbeperkt genieten van streetfood gerechten. Kleine internationale gerechten met wereldse smaken zoals ze op straat geserveerd worden. Liever zelf kiezen? Dat kan ook, bestel zelf ongeveer 3 van de verrassende internationale streetfood gerechten voor een volledige maaltijd.

Vanaf 9 personen serveren wij de Streetfood Parade, een bonte verzameling van onze gerechten, in verschillende rondes. Er is voor ieder wat wils, en uiteraard houden we rekening met (di)eetwensen.

Bekijk menukaart

Pauw Pronkt!

DJ's | Cocktails | Streetfood

Elke vrijdag een energieke DJ live! Wil jij weten wie er de mooiste nummertjes speelt? Check onze agenda en reserveer nu via onderstaande buttons.

AgendaReserveer je tafel