Skip to main content

De beste cocktails van 2023

Ben je fan van cocktails en wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van cocktails? Dan is het proeven van de beste cocktails van 2023 een geweldige manier om nieuwe smaakervaringen op te doen. Bovendien kan het ontdekken van de nieuwste en hipste cocktails een geweldige manier zijn om je culinaire kennis uit te breiden en nieuwe smaken en combinaties te ontdekken.

Als je tijdens je verblijf in Hotel Pauw in Nijmegen op zoek bent naar leuke plekken om te genieten van de beste cocktails van 2023, zijn er tal van opties beschikbaar in de stad. Denk bijvoorbeeld aan Hotel Credible, Foodbar de Pelgrim, en de streetfood bar in ons Hotel die bekend staan om hun uitgebreide selectie cocktails en gezellige sfeer.

cocktailtrends 2023

Dit zijn de cocktailtrends voor 2023

  1. Gin-tonic – Een klassieker die niet snel uit de mode raakt. Gin-tonics zijn de afgelopen jaren ongekend populair geworden en het lijkt erop dat deze trend zich in 2023 voortzet. Met de toenemende interesse in ambachtelijke ginsoorten en de verschillende tonics die beschikbaar zijn, zal de gin-tonic nog steeds een favoriet zijn onder cocktaildrinkers.
  2. Aperol Spritz – De Aperol Spritz heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen en zal naar verwachting ook in 2023 een populaire keuze zijn. Het is een lichte, verfrissende cocktail die perfect is voor een zonnige dag.
  3. Margarita – Deze klassieke tequila-cocktail blijft populair en zal naar verwachting ook in 2023 op veel menu’s staan. Er zijn verschillende varianten op de klassieke Margarita die kunnen worden geproefd, zoals de Tommy’s Margarita of de Mezcal Margarita.
  4. Espresso Martini – Voor de koffieliefhebbers zal de Espresso Martini ook in 2023 een populaire keuze zijn. Het is een heerlijke combinatie van koffie en vodka die perfect is voor na het diner of als je behoefte hebt aan een cafeïneboost.
  5. Dark ‘n’ Stormy – Deze cocktail, gemaakt van donkere rum, gemberbier en limoensap, zal naar verwachting populair blijven in 2023. Het is een verfrissende en kruidige cocktail die perfect is voor een zomerse avond.
  6. Mocktails – In 2023 zal de trend van het drinken van non-alcoholische cocktails (mocktails) naar verwachting blijven groeien. Mocktails zijn een geweldige optie voor mensen die geen alcohol drinken of voor mensen die hun algehele alcoholconsumptie willen verminderen.

Niet naar huis? Blijf lekker slapen

Wil je lekker genieten van deze overheerlijke cocktails en heb je geen zin om naar huis te rijden? Boek dan een van de prachtige kamers in Hotel Pauw en geniet zorgeloos van een lekkere avond uit!

Streetfoodbar Hotel Pauw

One Comment

Leave a Reply