Skip to main content

Elke vrijdagavond in de bruisende stad Nijmegen, schittert Hotel Pauw met een evenement dat de lokale bevolking en bezoekers van ver buiten aantrekt: “Pauw Pronkt.” Dit wekelijkse festijn combineert geweldige muziek, verrukkelijke cocktails en een ontspannen sfeer, waardoor het een van de populairste vrijdagavondbestemmingen in de stad is. Hotel Pauw heeft zich gevestigd als een niet te missen locatie voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke start van het weekend.

De Perfecte Start van het Weekend

Pauw Pronkt is een wekelijks evenement dat plaatsvindt in Hotel Pauw, een stijlvolle locatie in het hart van de stad. Elke vrijdagavond worden bezoekers getrakteerd op de beste muziek, gemengd door getalenteerde lokale DJ’s. De muziek varieert van elektronische beats tot populaire hits en zorgt voor een levendige en energieke sfeer. Onlangs is het nieuwe programma voor het najaar bekend gemaakt!

Maar dat is niet alles. Wat Pauw Pronkt echt bijzonder maakt, is de onberispelijke cocktailkaart. De getalenteerde barmannen en -vrouwen bij Hotel Pauw bereiden met passie en vakmanschap een uitgebreid scala aan cocktails. Of je nu houdt van klassieke drankjes zoals de Mojito  of avontuurlijker bent en nieuwe smaken wilt ontdekken, je zult zeker iets vinden dat je smaakpapillen prikkelt.

 

Happy Hour bij Pauw Pronkt

Een geweldig nieuw aspect van Pauw Pronkt is het exclusieve Happy Hour, dat elke vrijdagavond plaatsvindt van 20.00 tot 21.00 uur. Tijdens dit uur worden geselecteerde cocktails aangeboden voor slechts 6 euro. Dit is een kans die je niet wilt missen als je op zoek bent naar geweldige drankjes tegen een onverslaanbare prijs. Het Happy Hour voegt nog een laag plezier en opwinding toe aan een avond die al boordevol entertainment zit.

De Happy Hour bij Hotel Pauw is niet alleen een traktatie voor de smaakpapillen, maar het stelt mensen ook in staat om te ontspannen en te socializen met vrienden en medebezoekers. Het creëert een gezellige sfeer waarin mensen kunnen genieten van elkaars gezelschap terwijl ze genieten van overheerlijke cocktails. En voor wie ook nog lekker wat wil eten is het ook mogelijk een tafel te reserveren voor een heerlijk streetfood diner

 

Een Unieke Ervaring

Pauw Pronkt is veel meer dan alleen een vrijdagavondevenement; het is een ervaring die mensen keer op keer willen herhalen. Het is de perfecte gelegenheid om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur, te genieten van geweldige muziek en te proeven van verrukkelijke cocktails, omringd door vrienden en nieuwe kennissen.

Of je nu een lokale bewoner bent of een bezoeker die de stad verkent, Pauw Pronkt is de plek waar je wilt zijn op vrijdagavond. Het is een viering van het goede leven, gastvrijheid en verfijning.

Dus, als je op zoek bent naar een avond vol plezier, muziek en smaak, breng dan je vrijdagavond door bij Hotel Pauw en beleef de magie van Pauw Pronkt. Vergeet niet om tussen 20.00 en 21.00 uur van het Happy Hour te genieten, waar je kunt proosten op het weekend met betaalbare, hoogwaardige cocktails. Pauw Pronkt staat garant voor een geweldige tijd die je niet snel zult vergeten.

Leave a Reply