Skip to main content

De Nijmeegse Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse is een van de grootste wandelevenementen ter wereld. Elk jaar trekken duizenden wandelaars naar Nijmegen om deel te nemen aan dit evenement. Een belangrijk aspect van de Vierdaagse is het overnachten, omdat veel deelnemers van ver komen. In deze blog bespreken we de mogelijkheden voor het overnachten in Nijmegen tijdens de Vierdaagse.

de vierdaagse voor hotel credible op roze woensdag

de vierdaagse voor Hotel Credible op roze woensdag

Opties voor overnachten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

Er zijn verschillende opties voor het overnachten in Nijmegen tijdens de Vierdaagse. Een populaire keuze is het kamperen op een van de campings in de buurt van Nijmegen. Dit kan een goedkope optie zijn en biedt de mogelijkheid om in contact te komen met andere deelnemers. Er zijn verschillende campings beschikbaar, zoals camping De Oosterhout, camping de Bisonbaai en camping Vakantieoord De Hoge Hof.

Een andere optie is het huren van een kamer of appartement in Nijmegen of in de omliggende dorpen. Dit kan een goede optie zijn als je op zoek bent naar meer comfort en privacy. Er zijn verschillende websites waar je kamers en appartementen kunt huren, zoals Airbnb en Booking.com.

Een derde optie is het boeken van een hotelkamer in Nijmegen. Er zijn verschillende hotels en accommodaties beschikbaar in Nijmegen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Hieronder vind je een selectie van enkele opties:

  • De Hemel: Dit hotel bevindt zich in het historische centrum van Nijmegen en biedt kamers met een unieke inrichting. Het hotel beschikt over een restaurant en brouwerij waar je lokale bieren kunt proeven. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar de start- en finishlocatie van de Vierdaagse.
  • Hotel Credible: Dit hotel is gelegen in het centrum van Nijmegen en biedt kamers met een eigen badkamer en gratis WiFi. Het hotel beschikt over een restaurant en bar waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Het is ongeveer 15 minuten lopen naar de start- en finishlocatie van de Vierdaagse.
  • Hotel Pauw: Dit hotel is gevestigd in een historisch pand in het centrum van Nijmegen en biedt kamers met een eigen badkamer en gratis WiFi. Het hotel beschikt over een restaurant waar je kunt genieten van ontbijt, lunch en diner. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar de start- en finishlocatie van de Vierdaagse.

Op tijd boeken

Naast deze hotels zijn er nog vele andere accommodaties beschikbaar in Nijmegen en de omliggende dorpen. Het is aan te raden om tijdig te reserveren aangezien de Nijmeegse Vierdaagse een populair evenement is en veel accommodaties snel volgeboekt zijn. De Vierdaagse vindt elk jaar plaats in de derde week van juli, dus het is aan te raden om ruim van tevoren te boeken.

Vierdaagsefeesten

Naast de accommodaties zijn er ook verschillende activiteiten te doen in Nijmegen tijdens de Vierdaagse. Zo zijn er verschillende feesten en evenementen in de stad, zoals de Vierdaagsefeesten en de intocht van de wandelaars op de laatste dag van de Vierdaagse. Ook is er de mogelijkheid om de stad en de omgeving te verkennen door middel van verschillende wandel- en fietsroutes.

In conclusie biedt Nijmegen verschillende mogelijkheden voor het overnachten tijdens de Vierdaagse. Of je nu kiest voor kamperen, een kamer of appartement huren, of een hotelkamer boeken, het is belangrijk om op tijd te reserveren en te genieten van de vele activiteiten en evenementen die Nijmegen te bieden heeft tijdens de Vierdaagse.

vierdaagsefeesten ramblas nijmegen

vierdaagsefeesten ramblas nijmegen

Leave a Reply