Skip to main content

Als je op zoek bent naar de beste cocktails in Nijmegen, dan is Hotel Pauw op de Grote Markt de plek om te zijn. Onze deskundige bartenders zijn getraind om de perfecte cocktail te maken, of je nu van de klassieke of de meer unieke creaties houdt.

Cocktails bij Hotel Pauw

Onze cocktail selectie omvat een mix van klassiekers en unieke creaties. Klassiekers zoals de Moscow Mule en de Espresso Martini zijn er altijd, maar we bieden ook onze eigen Pauw’s Signature Cocktail – de Pearly Peacock – aan, die gemaakt is met Captain Morgan White en rood fruit. Onze sterren in de bediening staan altijd klaar om je te adviseren over welke cocktail bij jouw smaak past, en we bieden ook unieke creaties, zoals de Flavour Blaster cocktails met aroma bubbels.

Streetfood

Maar het draait niet alleen om de cocktails bij Hotel Pauw. We bieden ook een selectie van streetfood om te combineren met je drankje. Probeer onze Gyoza’s of onze poke bowl, of ga voor de vegetarische opties zoals onze sliders. Onze streetfood hapjes zijn perfect om te delen met vrienden, of om gewoon lekker alleen van te genieten. Bekijk hier de laatste streetfood trends van 2023

Onze elegante bar biedt een gezellige en gastvrije sfeer waar je kunt ontspannen na een lange dag sightseeing of werken in de prachtige stad Nijmegen. En als je nog steeds niet zeker weet welke cocktail je wilt proberen, neem dan deel aan onze cocktail workshops, waar je kunt leren hoe je zelf de perfecte cocktail kunt maken.

Maar het zijn niet alleen de cocktails die Hotel Pauw zo speciaal maken. Het is ook onze toewijding aan kwaliteit en service. Onze bartenders zijn getraind om de beste drankjes te maken, en we gebruiken alleen de beste ingrediënten om ervoor te zorgen dat elke cocktail perfect is. En onze gastvrijheid zal ervoor zorgen dat je je meteen thuis voelt.

Kortom, Hotel Pauw op de Grote Markt in Nijmegen is de plek om te zijn voor de beste cocktails en een geweldige sfeer. Kom langs en laat ons je verrassen met onze geweldige cocktail selectie en gastvrijheid. We zijn ervan overtuigd dat je hier je nieuwe favoriete drankje zult vinden!

One Comment

Leave a Reply