Skip to main content

Pauw Pronkt!

De vrijdagavonden zijn altijd een uitgelezen kans om even lekker te ontspannen en te genieten van wat leuke activiteiten. Als je in Nijmegen woont, of in de buurt bent, dan heb je geluk, want Hotel Pauw heeft een uniek evenement georganiseerd genaamd Pauw Pronkt. Deze evenementen vinden elke vrijdag plaats en zijn een geweldige manier om je weekend in te luiden.

pauw pronkt

DJ’s, Streetfood en Cocktails, de gouden combinatie

Pauw Pronkt biedt een combinatie van twee geweldige dingen: DJ-avonden en streetfood. Elke vrijdagavond draait er een DJ in het hotel en kun je genieten van de beste beats en de coolste vibes. Het maakt niet uit wat voor muzieksmaak je hebt, de DJ’s weten precies hoe ze de perfecte sfeer kunnen creëren.

Maar dat is nog niet alles. Pauw Pronkt biedt ook een scala aan streetfood om van te smullen. Het eten is afkomstig van lokale en regionale leveranciers en is van topkwaliteit. Van overheerlijke burgers tot verrukkelijke vegetarische gerechten, er is voor ieder wat wils. Het eten wordt vers bereid en direct geserveerd, zodat je er optimaal van kunt genieten.

Maar het is niet alleen het eten en de muziek die Pauw Pronkt zo geweldig maken. Het hotel heeft ook een indrukwekkende cocktailkaart, zodat je van een heerlijk drankje kunt genieten terwijl je van de muziek en het eten geniet. Het cocktailmenu biedt een uitgebreide selectie van klassieke en innovatieve cocktails, allemaal bereid met de beste ingrediënten en vaak met een eigen twist.

Wees erbij vrijdag!

Als je op zoek bent naar een geweldige vrijdagavond in Nijmegen, dan is Pauw Pronkt bij Hotel Pauw de perfecte optie. Het evenement combineert de beste muziek, lekkerste streetfood en de heerlijkste cocktails. Of je nu alleen komt of met vrienden, je zult zeker een geweldige avond hebben. Mis deze kans niet en kom naar Pauw Pronkt bij Hotel Pauw!

Leave a Reply