Skip to main content

Nijmegen is een prachtige stad in het oosten van Nederland, en als je heerlijke wil lunchen op een unieke locatie, dan moet je zeker een bezoek brengen aan Hotel Pauw op de Grote Markt. Dit historische hotel ligt op een steenworp afstand van de Waal en biedt een prachtig uitzicht op het marktplein en de omliggende gebouwen. Het is de ideale plek om even te ontspannen en te genieten van een heerlijke lunch.

Het terras

Het terras van Hotel Pauw is de perfecte plek om van het mooie weer te genieten. Het is een populaire plek onder de lokale bevolking en toeristen. Het terras biedt een prachtig uitzicht op de Grote Markt en is omringd door historische gebouwen. Het is een prachtige plek om even te ontspannen en te genieten van het uitzicht.

De lunch

Op de lunchkaart van Hotel Pauw staan tal van heerlijke specialiteiten die je kunt uitproberen. Van smakelijke soepen en salades tot heerlijke broodjes en panini’s, er is voor elk wat wils. De keuken maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale ingrediënten en er worden regelmatig seizoensgebonden specialiteiten geserveerd.

Lunchen met een groep

Als je van plan bent om met een groep te lunchen, dan is het goed om te weten dat Hotel Pauw een aparte zaal heeft die je kunt reserveren. Deze zaal biedt plaats aan maximaal 70 personen en is ook perfect voor feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Het is de ideale plek om in alle rust te genieten van een heerlijke lunch met vrienden, familie of collega’s.

Al met al is Hotel Pauw op de grote markt in Nijmegen de perfecte plek om even te ontspannen en te genieten van een heerlijke lunch. Of je nu alleen komt of met een groep, het bruisende hotel biedt een prachtige locatie en een heerlijke menukaart. Als je een bezoek brengt aan Nijmegen, mag je deze unieke plek zeker niet missen!

Bekijk ook deze locaties

Naast Hotel Pauw, dat onderdeel is van het Horecalegioen, zijn er nog tal van andere mooie plekken in en rond Nijmegen om heerlijk te lunchen. Een paar aanraders zijn:

Leave a Reply