Skip to main content

Zaal huren in Nijmegen

Het organiseren van een bijeenkomst of evenement kan een uitdagende taak zijn. Of het nu gaat om een vergadering, een feest, een lunch, een borrel of een diner, het vinden van de juiste locatie is van cruciaal belang. Als je op zoek bent naar een veelzijdige locatie in Nijmegen, kijk dan eens bij de bedrijven van het Horecalegioen. Zo is Hotel Pauw misschien wel de perfecte keuze. Hotel Pauw is een prachtig hotel dat zich in het hart van Nijmegen bevindt. Het hotel beschikt over een zaal die perfect is voor diverse soorten evenementen. De maximum capaciteit bedraagt 70 personen zittend of 11o personen staand.

Vergaderen 

Als je een vergadering wilt organiseren, biedt Hotel Pauw verschillende opties. De zaal kan op verschillende manieren worden ingedeeld en alle benodigdheden zoals wifi, een beamer, flip-over en notitieblokken zijn aanwezig. De vergaderzaal is geschikt voor kleine en grote groepen en bieden alle faciliteiten die je nodig hebt om een productieve bijeenkomst te organiseren.

Feesten

Als je een feest wilt geven, dan zijn er ook verschillende opties. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een bedrijfsfeest, bij Hotel Pauw zorgen we dat de zaal bij jouw wensen aansluit. De zaal wordt sfeervol ingericht en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt om een geweldig feest te organiseren.

Lunch, borrel of diner

Als je een gezellige lunch, borrel of diner wilt organiseren, dan zijn er verschillende mogelijkheden bij Hotel Pauw. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de hotelbar of de zaal huren. Het hotel biedt verschillende arrangementen aan, zodat je altijd een passend arrangement kunt vinden.
Als je op zoek bent naar een veelzijdige locatie in Nijmegen voor het organiseren van een vergadering, feest, lunch, borrel of diner, dan is Hotel Pauw de perfecte keuze. Het hotel biedt een zaal die geschikt is voor diverse evenementen en beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt.

One Comment

Leave a Reply